Make your own free website on Tripod.com
De Trouwdagplanner
De Trouwdagplanner | Even voorstellen. | Originele trouwlokaties | Bijzonder trouwvervoer | Zakenpartners en trouwsites

HOMEPAGE

Bijzonder trouwvervoer

auto.gif

Een stretched limo..

Wij rijden met een Topklasse Lincoln Towncar Super Stretched Limousine, geschikt voor 6-8 personen.
De limousine is uitgerust met alle denkbare luxe zoals: minibar, koelkast, cd-stereo apparatuur, tv/video, airconditioning, sunroof, privacyscherm etc.

Prijzen: Een hele dag 800 euro (8 uur), een halve dag 550 euro ( 4 uur) inclusief fles champage!!

WWW.LIMOUSINESERVICE.NL

Noordwal 81
4141 BM Leerdam,
Tel: 0345-631864, GSM: 06-53156242,

 

Een echte engelse taxi..
Austin FX 4 uit 1974 (London cab). Wie wel eens in Engeland is geweest herkent deze auto meteen. De zwarte taxi rijdt in vele Britse steden, maar vooral in London. Hij kenmerkt zich door de riante instap en dito ruimte achterin. Tevens voorzien van vaste opklapstoelen voor nog eens twee passagiers B.V. bruidskinderen.
Prijs: Auto met chauffeur
standaard Trouw pakket:

-ophalen ouderlijk huis.
-foto's maken.
-stadhuis
-na receptie
-alles binnen een tijd bestek van 5 uur en 70 mile*. 199 euro
* 1 mile = 1,6 km de miles worden gerekend vanaf Amsterdam
Info bij Hans Smit, Adres: Bijlmerdreef 749,1103 TA Amsterdam
Tel. 020-6005762 www.hire-london-cab.com

Een echte koets..

Voor het bruidspaar beschikt de Koetserij over antieke, spierwitte koetsen, met chique friesse paarden er voor.
Verder beschikken wij over trouwkoetsen in de antieke kleur blauw-zwart.
De koetsen kunnen open en dicht, er zit zelfs een kachel in voor wie in de winter trouwt.De volgkoetsen en Jan Pleziers zijn in diezelfde prachtige kleuren.
De koetsiers en palfeniers passen met hun kleding prima in het geheel. De bloemen op de koetsen zijn alle in de zelfde kleuren, zodat koetsen een eenheid vormen.

De Koetserij
Paterstraat 13, 5331 EA Kerkdriel.
Tel: 0418-631894 of kijk bij
www.hav.nl/zoek/koets.html

Een cadillac..
Een auto wordt altijd gehuurd inclusief chauffeur. Er is geen kilometerbeperking, maar er wordt per uur berekend. Het eerste uur kost iets meer, in verband met voorrijkosten en het klaarmaken van de auto. Daarna wordt een standaard bedrag per uur berekend. Waar u ook woont of waar de auto ook het eerst heen moet, wij beginnen te berekenen vanaf onze thuisbasis. De thuisbasis is in Hazerswoude, Zuid-Holland. De prijzen verschillen per model, alle modellen zijn ingedeeld in drie prijsklassen. Het eerste uur gaat in zodra de auto wegrijdt naar het eerste adres toe, en vervolgens wordt het aantal uren berekend tot de auto weer terug is op de thuisbasis.

Het is ook mogelijk bloemen op de auto te bestellen. De kleur wordt bepaald in overleg met de klanten. Bij trouwrijden is het gebruikelijk de kleur van de bloemen af te stemmen op de auto en bruidsjurk. Bloemen op de auto bestaan uit een bloemstuk op de motorkap (bij de '32-er Cadillac op de koffer achterop) en een antennestuk (alleen bij auto's met antenne). Indien u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd aan ons doorgeven. voor meer info en foto´s kijk bij http://www.cadillacs.ontheweb.nl  of e-mail naar trijnbeek@cistron.nl